Legendat palaavat SM-kisapaikalle

Keskiviikon 28.3. paripujottelun SM-kisan yhteydessä järjestetään samalla myös Alppilegendat goes Tahko -tapahtuma, jossa osa entisistä alppimaajoukkueen laskijoista kokoontuu Tahkon kisapaikalle kahdenkymmenen vuoden jälkeen. Alustavasti mukana ovat mm. Kalle Palander, Sanni Leinonen, Janne Leskinen, Mika Marila, Sami Uotila sekä muita maajoukkuekasvoja, kuten Riitta Ollikka ja Pertti Ruuskanen. Laskijoiden lisäksi tapahtumassa on mukana myös muita tunnettuja alppilajien parissa toimivia henkilöitä, kuten legendaarinen kisaselostaja Anssi Kukkonen.

Kilpailujen yhteydessä järjestetään maksullinen Meet & Ski -tapahtuma, jossa tiistain iltajuhlan ohjelmassa on paitsi tiistain SM -pujottelujen palkintojenjako, myös mahdollisuus tavata suomalaisia alppilegendoja ja maajoukkuelaskijoita laajemminkin. Mukana on myös Tahkon Alppikoulun nykyisiä opiskelijoita. Palkinnot tulee jakamaan Jari-Matti Latvala. Iltajuhlan juontaa selostajapari Anssi Kukkonen ja Maisa Torppa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: